Engelska
  Svenska
$
SEK  
BatteryUpgrade.se
  • Batterier och tillbehör för mer än 100.000 olika enheter!
  • Mer än 700.000 kunder!
  • Har du frågor? maila oss på: info@BatteryUpgrade.se
Hem | Produkter | Företag | Min Sida | Kundvagn

Din kundvagn är tom

Recensioner

Ronald Girard betygsätt oss:
(5/5)

Produkt:

Allmänt:

Fast Service, user friendly website.

Om Produkterna:

Installation instructions included and easy to follow, reasonable price of the lowest on the www.


Francisco Ocampo betygsätt oss:
(4/5)

Produkt:Ron Veres betygsätt oss:
(5/5)

Produkt:

Allmänt:

Good price quality battery fits with my Dyson perfectly. On-time delivery.

Om Produkterna:

Exact fit. looks like original. My Dyson handheld works better than new and has A much longer working time.


Flera recensioner...

Leverans
Välj-en-Produkt

På BatteryUpgrade.se, hittar du batterier, adaptrar och tillbehör till över 100 000 olika typer av enheter och märken. Vi har sedan 2006 levererat varor till över 700.000 kunder runt om i världen. Vår verksamhet styrs av 5 grundläggande principer:
  1. Låga priser
  2. Högkvalitativa produkter
  3. Fri frakt världen över
  4. 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  5. Fabriksfärsk
Fabriksfärsk
BatteryUpgrade.se levererar alltid fabriksfärska batterier. Med tiden förlorar batterier kapacitet, även om de inte används. Många importörer och återförsäljare förvarar sina batterier i lagerlokaler under lång tid före försäljning. BatteryUpgrade.se garanterar att ett batteri levereras omedelbart efter framställningen, tack vare samarbete med våra tillverkare. På så vis får du alltid ett nytillverkat och förstklassigt batteri! Det kan hända att din produkt skickas direkt från en av våra andra anläggningar, istället för att skickas från lager. Den kan skickas från Nederländerna, Guernsey eller Hongkong, och leveranstiden är därför i allmänhet 1-2 veckor.
Fri frakt
BatteryUpgrade.se erbjuder fri frakt på alla produkter i vår webbutik (eventuella tullavgifter kan tillkomma). Om du har några frågor kan du höra av dig till vår kundtjänst.
Leverans
Batterier och tillbehör skickas i den mån det är möjligt i postförpackningar som får plats i din brevlåda. På så vis behöver du inte vara hemma för att ta emot din beställning. Större produkter skickas som paket, som budet överlämnar till dig personligen vid dörren.
Rekommenderad försändelse
Om du vill kan du få din beställning skickad som rekommenderat försändelse. För en sådan försändelse betalar du 29,75 SEK. En rekommenderad försändelse gör det möjligt för dig att kontrollera var ditt paket befinner sig under transporten. Eftersom många beställningar skickas i postförpackningar, är det emellertid inte alltid möjligt att få exakt sändningsstatus under hela transportförloppet.
Har du några frågor om leveranser? Så är du välkommen att kontakta oss.


Gratis frakt i hela världen!


BatteryUpgrade.se: Säker butik - Vi respekterar din integritet – Säkra betalningar PayPal
BatteryUpgrade.se Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - Läs mer Verified by Visa - Läs mer American Express
copyright BatteryUpgrade.se © 2004 - 2017


För att vår webbsida ska kunna fungera bra, använder vi oss av cookies. Läs vår cookie policy. om du använder vår webbsida, antar vi att du godkänner det.

Godkänn
X