Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

 • Free delivery for orders over 620,00 SEK
 • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

BTC-BPS21DT batteri (8800 mAh 11.1 V, Silver)

 • Låga priser
 • Högkvalitativa produkter
 • Free delivery for orders over 620,00 SEK
 • Kreditkort
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Kreditkort
Kompatibel med:
VGP-BPL21, VGP-BPS21, VGP-BPS21A, VGP-BPS21B, VGP-BP21A
Kapacitet:
8800 mAh
Typ:
Li-ion
Jonas Jönsén
betygsatte oss:
(5/5)
Allmänt:
Enkelt och snabbt
Om produkten:
Utmärkt
Guy Lind
betygsatte oss:
(5/5)
Allmänt:
snabb service
Om produkten:
Mycket bra
Håkan Lothigius
betygsatte oss:
(5/5)
Allmänt:
Svarar snabbt på frågor. Kunde utan problem byta batteriet till min laptop som visade sig vara onödigt klumpigt (inget fel på det i övrigt).
Om produkten:
Verkar bra så här långt.

Alla enheter

Försäkring och garanti
Denna BTC-BPS21DT batteri (8800 mAh 11.1 V, Silver) kommer med 12 månaders garanti. Utöver detta erbjuder vi en unik 30-dag pengarna tillbaka garanti: ifall du inte är nöjd med produkten, oavsett orsak, kan du alltid returnera den och få pengarna tillbaka.
Kvalitet och säkerhet
Denna BTC-BPS21DT batteri (8800 mAh 11.1 V, Silver) innehåller avancerade tekniska komponenter och har testats enligt strikta CE-säkerhetsnormer. Denna BTC-BPS21DT batteri innehåller ett chip som förhindrar överladdning och kortslutning. Utöver detta är BTC-BPS21DT batteri tillverkad av hög kvalitets celler som inte drabbas av så kallade 'minneseffekter'.
Tips!
Använder du din Notebook i stor utsträckning? Köp ett extra batteri för din notebook. På detta sätt kommer du alltid att ha extra kapacitet med dig, som kommer att förhindra att du hamnar utan ström när du är på språng.
Mobil energi
Är du ofta hastigt sökande efter ett eluttag? Oavsett var du är, denna BTC-BPS21DT batteri från BatteryUpgrade.se, försäkrar dig att du kan använda din notebook så länge som möjligt. Våra batterier är av hög kvalitet och hög kapacitet så att du inte blir utan din notebook halvvägs genom dagen.
Fabrik tillverkad
Den BTC-BPS21DT batteri är factory fast. Batterier förlorar sin prestationsförmåga över dess livstid även när de inte används. Många importörer och återförsäljare lagrar sina batterier i förråd i en lång tid innan de börjar säljas. BatteryUpgrade.se Vi försäkrar oss om att de beställda batterierna ska bli levererade direkt efter produktionen genom att arbeta tillsammans med tillverkarna. Så att du kan vara säker på att du får ett helt nytt batteri av hög kvalite!

Köper du för ett företag?

Upptäck våra rabatter och erbjudanden för företag!

 • Free delivery for orders over 620,00 SEK
 • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.