Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

BTC-AUL30HB batteri (6600 mAh 14.8 V, Svart)

Inte längre tillgänglig


Denna produkt är tyvärr inte längre tillgänglig Men vi har andra kompatibla produkter för följande apparater:

Asus UL30
Asus UL50Ag-A3B
Asus UL80Vt-WX009X
Asus UL80Vt-A1
Asus UL80Vt
Asus UL80VT-WX077V
Asus UL80Ag-A1
Asus UL80
Asus UL50Vt-XX010x
Asus UL50Vt-XX009X

Är din apparat inte listad här? Rulla ned för att se fler kompatibla apparater.
Nils Lerin
betygsatte oss:
(4/5)
Allmänt:
Leveransen tog något längre än väntat men ja ändå nöjd med tanke på priset.
Om produkten:
Otroligt bra batteritid men man ska vara medveten om att det är lite större och tyngre än originalet. Det är det dock värt tycker jag
Stefan Lindahl
betygsatte oss:
(5/5)
Allmänt:
Enkel beställning och snabb leverans.
Om produkten:
Motsvarade förväntningarna.
Försäkring och garanti
Denna BTC-AUL30HB batteri (6600 mAh 14.8 V, Svart) kommer med 12 månaders garanti. Utöver detta erbjuder vi en unik 30-dag pengarna tillbaka garanti: ifall du inte är nöjd med produkten, oavsett orsak, kan du alltid returnera den och få pengarna tillbaka.
Kvalitet och säkerhet
Denna BTC-AUL30HB batteri (6600 mAh 14.8 V, Svart) innehåller avancerade tekniska komponenter och har testats enligt strikta CE-säkerhetsnormer. Denna BTC-AUL30HB batteri innehåller ett chip som förhindrar överladdning och kortslutning. Utöver detta är BTC-AUL30HB batteri tillverkad av hög kvalitets celler som inte drabbas av så kallade 'minneseffekter'.
Tips!
Använder du din Notebook i stor utsträckning? Köp ett extra batteri för din notebook. På detta sätt kommer du alltid att ha extra kapacitet med dig, som kommer att förhindra att du hamnar utan ström när du är på språng.
Mobil energi
Är du ofta hastigt sökande efter ett eluttag? Oavsett var du är, denna BTC-AUL30HB batteri från BatteryUpgrade.se, försäkrar dig att du kan använda din notebook så länge som möjligt. Våra batterier är av hög kvalitet och hög kapacitet så att du inte blir utan din notebook halvvägs genom dagen.
Fabrik tillverkad
Den BTC-AUL30HB batteri är factory fast. Batterier förlorar sin prestationsförmåga över dess livstid även när de inte används. Många importörer och återförsäljare lagrar sina batterier i förråd i en lång tid innan de börjar säljas. BatteryUpgrade.se Vi försäkrar oss om att de beställda batterierna ska bli levererade direkt efter produktionen genom att arbeta tillsammans med tillverkarna. Så att du kan vara säker på att du får ett helt nytt batteri av hög kvalite!

Köper du för ett företag?

Upptäck våra rabatter och erbjudanden för företag!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.