Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

 • Free delivery for orders over 620,00 SEK
 • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

BTC-AUA9NB batteri (6600 mAh 7.4 V, Vit)

 • Låga priser
 • Högkvalitativa produkter
 • Free delivery for orders over 620,00 SEK
 • Kreditkort
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Kreditkort
Kompatibel med:
870AAQ159571, AL22-901, AL23-901, AL24-1000, AP23-901
Kapacitet:
6600 mAh
Typ:
Li-ion
Susanne Lundkvist
betygsatte oss:
(5/5)
Allmänt:
Snabbt och bra!
Om produkten:
OK
Per Hansson
betygsatte oss:
(5/5)
Allmänt:
Beställningen och leveransen fungerade bra. Hade varit ännu bättre om ni använt Posten för leverans. De som levererade nu fick prova 2 ggr. eftersom vi var på jobbet när de försökte första gången. En leverans av den storlek jag gjorde hade fungerat bättre om ni skickat via post.
Om produkten:
Fungerar perfekt! Utseende perfekt. kommer att använda mig av Er om det behövs fler gånger samt att rekomendera Er för mina vänner.
Försäkring och garanti
Denna BTC-AUA9NB batteri (6600 mAh 7.4 V, Vit) kommer med 12 månaders garanti. Utöver detta erbjuder vi en unik 30-dag pengarna tillbaka garanti: ifall du inte är nöjd med produkten, oavsett orsak, kan du alltid returnera den och få pengarna tillbaka.
Kvalitet och säkerhet
Denna BTC-AUA9NB batteri (6600 mAh 7.4 V, Vit) innehåller avancerade tekniska komponenter och har testats enligt strikta CE-säkerhetsnormer. Denna BTC-AUA9NB batteri innehåller ett chip som förhindrar överladdning och kortslutning. Utöver detta är BTC-AUA9NB batteri tillverkad av hög kvalitets celler som inte drabbas av så kallade 'minneseffekter'.
Tips!
Använder du din Notebook i stor utsträckning? Köp ett extra batteri för din notebook. På detta sätt kommer du alltid att ha extra kapacitet med dig, som kommer att förhindra att du hamnar utan ström när du är på språng.
Mobil energi
Är du ofta hastigt sökande efter ett eluttag? Oavsett var du är, denna BTC-AUA9NB batteri från BatteryUpgrade.se, försäkrar dig att du kan använda din notebook så länge som möjligt. Våra batterier är av hög kvalitet och hög kapacitet så att du inte blir utan din notebook halvvägs genom dagen.
Fabrik tillverkad
Den BTC-AUA9NB batteri är factory fast. Batterier förlorar sin prestationsförmåga över dess livstid även när de inte används. Många importörer och återförsäljare lagrar sina batterier i förråd i en lång tid innan de börjar säljas. BatteryUpgrade.se Vi försäkrar oss om att de beställda batterierna ska bli levererade direkt efter produktionen genom att arbeta tillsammans med tillverkarna. Så att du kan vara säker på att du får ett helt nytt batteri av hög kvalite!

Köper du för ett företag?

Upptäck våra rabatter och erbjudanden för företag!

 • Free delivery for orders over 620,00 SEK
 • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.