Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Fri frakt denna vecka!
  • I 15 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Acer BO-ACER-KT.00403.032 batteri (3230 mAh, Svart, Original)

Detta är en original tillverkare batteri

Inte längre tillgänglig


Denna produkt är tyvärr inte längre tillgänglig Men vi har andra kompatibla produkter för följande apparater:

Acer Aspire ES1-572
Acer Aspire ES1-572-31LD
Acer Aspire ES1-572-56BP
Acer Aspire ES15
Acer Aspire R3
Acer Aspire R3-131T
Acer Aspire R3-131T-P4QQ
Acer Aspire R5
Acer Aspire R5-571T
Acer Aspire R5-71TG

Är din apparat inte listad här? Rulla ned för att se fler kompatibla apparater.
Försäkring och garanti
Denna Acer BO-ACER-KT.00403.032 batteri (3230 mAh, Svart, Original) kommer med 12 månaders garanti. Utöver detta erbjuder vi en unik 30-dag pengarna tillbaka garanti: ifall du inte är nöjd med produkten, oavsett orsak, kan du alltid returnera den och få pengarna tillbaka.
Kvalitet och säkerhet
Denna Acer BO-ACER-KT.00403.032 batteri (3230 mAh, Svart, Original) innehåller avancerade tekniska komponenter och har testats enligt strikta CE-säkerhetsnormer. Denna Acer BO-ACER-KT.00403.032 batteri innehåller ett chip som förhindrar överladdning och kortslutning. Utöver detta är Acer BO-ACER-KT.00403.032 batteri tillverkad av hög kvalitets celler som inte drabbas av så kallade 'minneseffekter'.
Tips!
Använder du din Notebook i stor utsträckning? Köp ett extra batteri för din notebook. På detta sätt kommer du alltid att ha extra kapacitet med dig, som kommer att förhindra att du hamnar utan ström när du är på språng.
Mobil energi
Är du ofta hastigt sökande efter ett eluttag? Oavsett var du är, denna BO-ACER-KT.00403.032 batteri från BatteryUpgrade.se, försäkrar dig att du kan använda din notebook så länge som möjligt. Våra batterier är av hög kvalitet och hög kapacitet så att du inte blir utan din notebook halvvägs genom dagen.
Fabrik tillverkad
Den Acer BO-ACER-KT.00403.032 batteri är factory fast. Batterier förlorar sin prestationsförmåga över dess livstid även när de inte används. Många importörer och återförsäljare lagrar sina batterier i förråd i en lång tid innan de börjar säljas. BatteryUpgrade.se Vi försäkrar oss om att de beställda batterierna ska bli levererade direkt efter produktionen genom att arbeta tillsammans med tillverkarna. Så att du kan vara säker på att du får ett helt nytt batteri av hög kvalite!

Köper du för ett företag?

Upptäck våra rabatter och erbjudanden för företag!

  • Fri frakt denna vecka!
  • I 15 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.