Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Digital Kamera batterier & AC-adapters / laddare

Tyvärr försämras batterikapaciteten på en digitalkamera med tid och bruk. Och när det sker måste du ladda batteriet oftare. Och visst är detta irriterande med en bärbar apparat som en digitalkamera. Med ett nytt batteri kan du använda din digitalkamera lika länge som när den var ny. Fungerar din digitalkamera inte som den ska? Vi har alla möjliga batterier och adaptrar som passar till märken som exempelvis Canon, HP, Nikon och Panasonic.

Och när det sker måste du ladda batteriet oftare. Och visst är detta irriterande med en bärbar apparat som en digitalkamera. Med ett nytt batteri kan du använda din digitalkamera lika länge som när den var ny. Fungerar din digitalkamera inte som den ska? Vi har alla möjliga batterier och adaptrar som passar till märken som exempelvis Canon, HP, Nikon och Panasonic.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Recensioner

Robert Eriksson betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Digital Camera batteri (1120 mAh 3.7 V)
Allmänt:
snabbt och bra
Om Produkterna:
fin kvalitet
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.