Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Medicinsk batterier & AC-adapters / laddare

Vi har ett stort utbud av kraftfulla batterier som passar till medicintekniska produkter från sådana märken som Biohit, Braun, Casmed, GE och Philips. Märker du att din monitor, din termometer eller din defibrillator inte längre fungerar som den ska eller att den snabbt urladdas? I så fall är det dags att byta batteri. På så sätt får din medicintekniska podukt åter ett långt batteriliv, med hög grad av tillförlitlighet. Därigenom kommer din medicinska utrustning att fungera optimalt när du som bäst behöver den.

Märker du att din monitor, din termometer eller din defibrillator inte längre fungerar som den ska eller att den snabbt urladdas? I så fall är det dags att byta batteri. På så sätt får din medicintekniska podukt åter ett långt batteriliv, med hög grad av tillförlitlighet. Därigenom kommer din medicinska utrustning att fungera optimalt när du som bäst behöver den.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Anders Ståhl betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Compex FIT batteri (2000 mAh 4.8 V)
Allmänt:
Prisvärt OCH bra.
Om Produkterna:
Enligt önskemål.
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.