Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Betalterminal batterier & AC-adapters / laddare

Som företagare är det viktigt för dig att alla betalningar görs på rätt sätt och så snabbt som möjligt, utan att batteriet dör mitt under processen. Märker du att din betalningsterminal inte fungerar som den ska? Gen den ett energilyft genom att skaffa ett nytt batteri till den. Du kommer att märka att din betalningsterminal blir så gott som ny igen. Nedan hittar du alla märken på betalningsterminaler som passar till bl.a. Ascom, Panasonic och VeriFone.

Märker du att din betalningsterminal inte fungerar som den ska? Gen den ett energilyft genom att skaffa ett nytt batteri till den. Du kommer att märka att din betalningsterminal blir så gott som ny igen. Nedan hittar du alla märken på betalningsterminaler som passar till bl.a. Ascom, Panasonic och VeriFone.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Recensioner

John Vesanen betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
VeriFone VX670 batteri (1800 mAh 7.4 V, Mörkblå)
Allmänt:
mycket nöjd
Om Produkterna:
mycket nöjd
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.