Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

Verktyg batterier & AC-adapters / laddare

Söker du efter ett batteri, en adapter eller en reservdel till ett verktyg? I så fall har du kommit till rätt ställe. Utforska vårt breda urval av batterier och adaptrar som passar till märken som t.ex. Gardena, Makita, Bosch, Robomow bland många andra. Det är synd att köpa nya verktyg om du kan uppgradera din nuvarande utrustning utan att behöva betala särskilt mycket. Tack vare våra högkvalitativa batterier kommer dina motordrivna verktyg att fungera som om de vore nya och få samma styrka som de en gång hade.

Utforska vårt breda urval av batterier och adaptrar som passar till märken som t.ex. Gardena, Makita, Bosch, Robomow bland många andra. Det är synd att köpa nya verktyg om du kan uppgradera din nuvarande utrustning utan att behöva betala särskilt mycket. Tack vare våra högkvalitativa batterier kommer dina motordrivna verktyg att fungera som om de vore nya och få samma styrka som de en gång hade.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Peter Hultgren betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Husqvarna Automower 308 batteri (1500 mAh 18 V, Röd)
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.