Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

E-bok batterier & AC-adapters / laddare

Märker du att din eLäsare snabbt förlorar kapacitet? Byt i så fall ut batteriet i din eLäsare så blir den så gott som ny. På så vis kan du fortsätta att använda din eLäsare på semestern, på resan eller hemma på soffan, utan att du behöver ladda den. Vi har ett stort urval av batterier, adaptrar och andra delar till eLäsare som passar till märken som exempelvis Amazon, Kobo, Pocketbook och Bambook. Efter att du har bytt ut batteriet kommer din eLäsare att fungera som när den var ny.

På så vis kan du fortsätta att använda din eLäsare på semestern, på resan eller hemma på soffan, utan att du behöver ladda den. Vi har ett stort urval av batterier, adaptrar och andra delar till eLäsare som passar till märken som exempelvis Amazon, Kobo, Pocketbook och Bambook. Efter att du har bytt ut batteriet kommer din eLäsare att fungera som när den var ny.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Recensioner

Gertrud Stridsberg betygsatte oss:
(4/5)
Produkt:
Amazon Kindle DX batteri (1100 mAh 3.7 V)
Allmänt:
Snabbt och bra service!
Om Produkterna:
Helt OK!
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.