Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Fri leverans för beställningar över 1.000,00 SEK
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Hörlurar batterier & AC-adapters / laddare

Söker du efter ett nytt batteri till dina hörlurar? Med ett nytt batteri till dina hörlurar kan du spela datorspel, se på TV eller lyssna på musik under flera timmar utan återuppladdning. Vi erbjuder högkvalitativa batterier som får dina apparater att fungera optimalt. Hörlurar som varar länge är oumbärliga nuförtiden, oavset om du bara använder dem under korta stunder på väg till arbetet eller under längre tid på semestern. Vi erbjuder ett stort urval av delar som passar till märken som t.ex. Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony och Sennheiser. Så köp ett nytt batteri och njut till fullo av din musik, ditt videospel eller din film.

Vi erbjuder högkvalitativa batterier som får dina apparater att fungera optimalt. Hörlurar som varar länge är oumbärliga nuförtiden, oavset om du bara använder dem under korta stunder på väg till arbetet eller under längre tid på semestern. Vi erbjuder ett stort urval av delar som passar till märken som t.ex. Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony och Sennheiser. Så köp ett nytt batteri och njut till fullo av din musik, ditt videospel eller din film.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Bronislaw Kuzminski betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Sennheiser H200 batteri (60 mAh 2.4 V)
Allmänt:
Fungerade perfect !!
Om Produkterna:
Inga överaskningar ,fungerar som den ska .
Läs recensioner från andra kunder
  • Fri leverans för beställningar över 1.000,00 SEK
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.