Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Drönare batterier & AC-adapters / laddare

Drönare utrustade med en kamera har blivit mycket populära för fotografering och videoinspelning. Om du äger en drönare vill du naturligtvis kunna flyga den så länge som möjligt innan batteriet dör. Därför är det viktigt att du köper ett högkvalitativt batteri till din drönare. Detta gäller särskilt när du är ute och reser och inte har möjlighet att ladda din drönare. Det är också praktiskt att alltid ha ett reservbatteri till hands, vilket gör att du snabbt kan byta batteri och fortsätta att flyga. Våra batterier är specialutvecklade för att ge din drönare maximal prestanda. Vi säljer batterier som passar till märken som t.ex. Blade, DJI, Phantom och Parrot.

Om du äger en drönare vill du naturligtvis kunna flyga den så länge som möjligt innan batteriet dör. Därför är det viktigt att du köper ett högkvalitativt batteri till din drönare. Detta gäller särskilt när du är ute och reser och inte har möjlighet att ladda din drönare. Det är också praktiskt att alltid ha ett reservbatteri till hands, vilket gör att du snabbt kan byta batteri och fortsätta att flyga. Våra batterier är specialutvecklade för att ge din drönare maximal prestanda. Vi säljer batterier som passar till märken som t.ex. Blade, DJI, Phantom och Parrot.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Recensioner

Hans Olsson betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Parrot AR.Drone 2.0 batteri (1500 mAh 11.1 V)
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.