Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Hushållsapparater batterier & AC-adapters / laddare

Söker du efter ett nytt batteri till en hushållsapparat? Då har du kommit till rätt ställe. Oavsett om det gäller din dammsugare, din termostat eller ditt larmsystem erbjuder vi ett stort urval av batterier och andra delar till din hushållsutrustning. Det kan även röra sig om robotgräsklippare, garageportsöppnare, datorskannrar och ficklampor, mm. Batterierna passar till märken som Bosch, Reflecta, Robomow och Inova. Beställ lämplig produkt till din apparat genom att uppge märke och produkttyp.

Oavsett om det gäller din dammsugare, din termostat eller ditt larmsystem erbjuder vi ett stort urval av batterier och andra delar till din hushållsutrustning. Det kan även röra sig om robotgräsklippare, garageportsöppnare, datorskannrar och ficklampor, mm. Batterierna passar till märken som Bosch, Reflecta, Robomow och Inova. Beställ lämplig produkt till din apparat genom att uppge märke och produkttyp.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Marianne Svensson betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Husqvarna Automower 230ACX batteri (3000 mAh 18 V, Grön)
Om Produkterna:
Bra
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.