Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Trådlös borr batterier & AC-adapters / laddare

Med en sladdlös borrmaskin kan du tackla alla jobb som involverar skruvar och borrning. Sladdlösa borrmaskiner drivs av batterier och det är viktigt att använda ett batteri av god kvalitet om man vill att det ska vara hela dagen. Därför måste man ta hänsyn till batteriets kapacitet. Utforska vårt stora sortiment av förstklassiga högkapacitetsbatterier, som gör att du kan använda din sladdlösa borrmaskin under en lång tid. Passar till märken som t.ex. Bosch, Makita, Hitachi och DeWalt.

Sladdlösa borrmaskiner drivs av batterier och det är viktigt att använda ett batteri av god kvalitet om man vill att det ska vara hela dagen. Därför måste man ta hänsyn till batteriets kapacitet. Utforska vårt stora sortiment av förstklassiga högkapacitetsbatterier, som gör att du kan använda din sladdlösa borrmaskin under en lång tid. Passar till märken som t.ex. Bosch, Makita, Hitachi och DeWalt.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Roland Svanberg betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Doro PhoneEasy 410GSM batteri (800 mAh 3.7 V)
Allmänt:
Det var lätt att hitta det batteri som jag önskade
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.