Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Fri leverans för beställningar över 1.000,00 SEK
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Trädgårdsredskap batterier & AC-adapters / laddare

Eftersom batterikapaciteten hos bärbara apparater, såsom trädgårdsredskap, minskar med tiden, är det viktigt att regelbundet ersätta batteriet. Trädgårdsredskapens livslängd begränsas av kvaliteten på deras batterier. När du byter ut deras gamla och utslitna batterier kommer du att kunna använda dina verktyg under en lång tid igen. Vi erbjuder batterier till många olika sorters trädgårdsverktyg, som t.ex. häcksaxar, lövblåsare och gräsklippare. Passar till märken som exempelvis Gardena, Husqvarna och Robomow.

Trädgårdsredskapens livslängd begränsas av kvaliteten på deras batterier. När du byter ut deras gamla och utslitna batterier kommer du att kunna använda dina verktyg under en lång tid igen. Vi erbjuder batterier till många olika sorters trädgårdsverktyg, som t.ex. häcksaxar, lövblåsare och gräsklippare. Passar till märken som exempelvis Gardena, Husqvarna och Robomow.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Ulf Alexandersson betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Robomow Premium RS630 batteri (6000 mAh 25.6 V)
Allmänt:
Bra priser snabb leverans.
Om Produkterna:
Funkar klockrent.
Läs recensioner från andra kunder
  • Fri leverans för beställningar över 1.000,00 SEK
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.