Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Hörlurar - Headset batterier & AC-adapters / laddare

Behöver du ett nytt batteri till dina hörlurar eller ditt headset? Vi erbjuder högkvalitativa batterier som får dina apparater att fungera optimalt igen. Nuförtiden är det oumbärligt att ha hörlurar eller headsets som varar länge. Så köp ett nytt batteri så att du kan njuta till fullo av din musik, ditt videospel eller din film. Eller så att du kan arbeta optimalt igen.

Nuförtiden är det oumbärligt att ha hörlurar eller headsets som varar länge. Så köp ett nytt batteri så att du kan njuta till fullo av din musik, ditt videospel eller din film. Eller så att du kan arbeta optimalt igen.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Bertil Olin betygsatte oss:
(4/5)
Produkt:
Cardo Packtalk Duo batteri (850 mAh 3.7 V, Svart)
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.