Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

UPS batterier & AC-adapters / laddare

Avbrottsfri kraftförsörjning (UPS) är en apparat som gör det möjligt att använda en dator under en kort period efter en störning i strömtillförseln. Om ett strömavbrott inträffar kan apparaten fortsätta att förse din dator med energi. En UPS-apparat har många applikationer, som t.ex. datacentraler, telekomföretag eller för medicinskteknisk utrustning. En sådan apparat är därför mycket viktig för att säkerställa uppgifter och kan även vara av avgörande betydelse i nödsituationer. Batteriet i en UPS-apparat måste därför alltid vara i toppskick. Följaktligen är det viktigt att ersätta batteriet i apparaten i tid.

Om ett strömavbrott inträffar kan apparaten fortsätta att förse din dator med energi. En UPS-apparat har många applikationer, som t.ex. datacentraler, telekomföretag eller för medicinskteknisk utrustning. En sådan apparat är därför mycket viktig för att säkerställa uppgifter och kan även vara av avgörande betydelse i nödsituationer. Batteriet i en UPS-apparat måste därför alltid vara i toppskick. Följaktligen är det viktigt att ersätta batteriet i apparaten i tid.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.