Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Mätnings verktyg batterier & AC-adapters / laddare

Vi erbjuder de rätta batterierna till all möjlig mätutrustning. Oavsett om du behöver batteriet till ett oscilloskop, en grafisk kalkylator eller en GPS-mottagare har vi ett stort urval av batterier som passar till märken som t.ex. AMX, Fluke, Omron, Nikon och Pentax. Att ha ett reservbatteri till hands till ditt mätinstrument kan också vara en perfekt lösning om du behöver använda det för längre perioder och inte har möjlighet att återuppladda det under tiden.

Oavsett om du behöver batteriet till ett oscilloskop, en grafisk kalkylator eller en GPS-mottagare har vi ett stort urval av batterier som passar till märken som t.ex. AMX, Fluke, Omron, Nikon och Pentax. Att ha ett reservbatteri till hands till ditt mätinstrument kan också vara en perfekt lösning om du behöver använda det för längre perioder och inte har möjlighet att återuppladda det under tiden.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

STEFAN BURMAN betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Measuring Equipment batteri (3600 mAh 7.2 V)
Allmänt:
Enkelt och beställa samt snabb leverans.
Om Produkterna:
Köpte ett laddbart batteripack till en spektrumanalysator helt perfekt och till en tredjedel av fabrikantens pris på exakt samma batteri.
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.