Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Dammsugare batterier & AC-adapters / laddare

Stora ytor kan rengöras lätt och effektivt med en sladdlös dammsugare. Dessutom erbjuder de sladdlösa dammsugarna en stor rörelsefrihet under rengörningen eftersom man inte behöver hålla sig nära ett elektriskt uttag. Märker du att batterilivet på din sladdlösa dammsugare håller på att förkortas? Öka i så fall livslängden på din dammsugare genom att byta ut batteriet. Våra batterier är specialutvecklade och passar till upprätta dammsugare och robotdammsugare från märken som exempelvis Bosch, Dyson, iRobot, Karcher och Dirt Devil. Din dammsugare kommer att fungera som om den vore ny igen och kommer att hålla sig en lång tid. Dessutom är våra batterier mycket kraftfulla, de är skyddade mot kortslutning och överladdning och de drabbas inte av minneseffekt.

Dessutom erbjuder de sladdlösa dammsugarna en stor rörelsefrihet under rengörningen eftersom man inte behöver hålla sig nära ett elektriskt uttag. Märker du att batterilivet på din sladdlösa dammsugare håller på att förkortas? Öka i så fall livslängden på din dammsugare genom att byta ut batteriet. Våra batterier är specialutvecklade och passar till upprätta dammsugare och robotdammsugare från märken som exempelvis Bosch, Dyson, iRobot, Karcher och Dirt Devil. Din dammsugare kommer att fungera som om den vore ny igen och kommer att hålla sig en lång tid. Dessutom är våra batterier mycket kraftfulla, de är skyddade mot kortslutning och överladdning och de drabbas inte av minneseffekt.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Kerstin Svensson betygsatte oss:
(4/5)
Produkt:
iRobot Roomba 500 Roomba 560 batteri (3500 mAh 14.4 V)
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.