Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Fri frakt denna vecka!
  • I 15 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

E27

E27 LED lampor

Vanligen kan du känna igen E27 LED-lampor på deras större socklar. E27 LED-lampor kan ersätta befintliga halogen- eller glödlampor. E27 LED-lampor har en mycket längre brinntid – ca 25 000 timmar – och förbrukar upp till 90 % mindre energi än dina nuvarande lampor. BatteryUpgrade erbjuder ett sortiment av lampor i traditionell form, såväl som LED-lampor som är mer dekorativa eller vintage i sin utformning.

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Björn Källman betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
iRobot Roomba 580 batteri (3300 mAh)
Allmänt:
Snabb och bra leverans direkt hem i brevlådan.
Om Produkterna:
Bättre kapacitet ämn orginalbatteriet. Det ger ett bättre resultat då dammsugaren arbetar längre tid. Köpte ett batteri till Irobot dammsugare.
Läs recensioner från andra kunder
  • Fri frakt denna vecka!
  • I 15 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.