Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Fri leverans för beställningar över 1.000,00 SEK
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Nokia

Nokia smartmobilbatteri

Batterier till Nokia smartmobiler töms fortare desto äldre de är. Nuförtiden använder vi våra smartmobiler mer intensivt och dessutom kräver de stora skärmarna mer batteriförbrukning. Byt ut batteriet i din Nokia smartmobil, så kan du åter ringa, sms:a och surfa på nätet utan att bekymra dig. Nokia smartmobiler är kända för att vara pålitliga och robusta. De använder alla operativsystemet Android One. Detta är ett pålitligt operativsystem som regelbundet utvecklar programvaru- och säkerhetsuppdateringar. Se vårt breda urval av Nokia smartmobilbatterier som får din Nokia smartmobil att fungera som om den vore ny.

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Jay-Dev Karunaratne betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Nokia batteri (1250 mAh 3.7 V)
Allmänt:
Bra kvalitet, billigt. Tar lite tid att få produkten (skickad från Asien). Enkelt att söka på websidan och få precis det jag behövde.
Om Produkterna:
Fungerar utan problem. Så enkelt att söka,köpa och få att det inte finns mycket att säga.
Läs recensioner från andra kunder
  • Fri leverans för beställningar över 1.000,00 SEK
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.