Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!
 • Säkert, snabbt, enkelt
 • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Vänligen kontakta oss!

Leverans

På BatteryUpgrade.se, hittar du batterier, adaptrar och tillbehör till över 100 000 olika typer av enheter och märken. Vi har sedan 2006 levererat varor till över 1.000.000 kunder runt om i världen. Vår verksamhet styrs av 5 grundläggande principer:

 1. Låga priser
 2. Högkvalitativa produkter
 3. Säkert, snabbt, enkelt
 4. 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 5. Fabriksfärsk

Fabriksfärsk
BatteryUpgrade.se levererar alltid fabriksfärska batterier. Med tiden förlorar batterier kapacitet, även om de inte används. Många importörer och återförsäljare förvarar sina batterier i lagerlokaler under lång tid före försäljning. BatteryUpgrade.se garanterar att ett batteri levereras omedelbart efter framställningen, tack vare samarbete med våra tillverkare. På så vis får du alltid ett nytillverkat och förstklassigt batteri! Det kan hända att din produkt skickas direkt från en av våra andra anläggningar, istället för att skickas från lager. Den kan skickas från Nederländerna eller Hongkong, och leveranstiden är därför i allmänhet 1-2 veckor.

Shipped with Track & Trace
BatteryUpgrade's shipments can be followed using Track & Trace. That way, you are always up to date on the status of your shipment. You can find the tracking information in your account.

Leverans
Batterier och tillbehör skickas i den mån det är möjligt i postförpackningar som får plats i din brevlåda. På så vis behöver du inte vara hemma för att ta emot din beställning. Större produkter skickas som paket, som budet överlämnar till dig personligen vid dörren.

Har du några frågor om leveranser? Så är du välkommen att kontakta oss.

Recensioner

Longho Bernard Che betygsatte oss:
(4/5)
Produkt:
Canon EOS 700D batteri (1120 mAh 7.4 V)
Läs recensioner från andra kunder
 • Säkert, snabbt, enkelt
 • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Vänligen kontakta oss!