Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!
 • Säkert, snabbt, enkelt
 • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Leverans

På BatteryUpgrade.se, hittar du batterier, adaptrar och tillbehör till över 100 000 olika typer av enheter och märken. Vi har sedan 2006 levererat varor till över 1.000.000 kunder runt om i världen. Vår verksamhet styrs av 5 grundläggande principer:

 1. Låga priser
 2. Högkvalitativa produkter
 3. Säkert, snabbt, enkelt
 4. 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 5. Fabriksfärsk

Fabriksfärsk
BatteryUpgrade.se levererar alltid fabriksfärska batterier. Med tiden förlorar batterier kapacitet, även om de inte används. Många importörer och återförsäljare förvarar sina batterier i lagerlokaler under lång tid före försäljning. BatteryUpgrade.se garanterar att ett batteri levereras omedelbart efter framställningen, tack vare samarbete med våra tillverkare. På så vis får du alltid ett nytillverkat och förstklassigt batteri! Det kan hända att din produkt skickas direkt från en av våra andra anläggningar, istället för att skickas från lager. Den kan skickas från Nederländerna eller Hongkong, och leveranstiden är därför i allmänhet 1-2 veckor.

Shipped with Track & Trace
BatteryUpgrade's shipments can be followed using Track & Trace. That way, you are always up to date on the status of your shipment. You can find the tracking information in your account.

Leverans
Batterier och tillbehör skickas i den mån det är möjligt i postförpackningar som får plats i din brevlåda. På så vis behöver du inte vara hemma för att ta emot din beställning. Större produkter skickas som paket, som budet överlämnar till dig personligen vid dörren.

Har du några frågor om leveranser? Så är du välkommen att kontakta oss.

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Anders Eriksson betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
BTC-BPL114PX batteri (2500 mAh 14.4 V, Svart)
Allmänt:
Snabb leverans, fick det jag beställde. Snabbt svar på frågor.
Om Produkterna:
Helt OK varor.
Läs recensioner från andra kunder
 • Säkert, snabbt, enkelt
 • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.