Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!
 • Fri frakt denna vecka!
 • I 15 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Leverans

På BatteryUpgrade.se, hittar du batterier, adaptrar och tillbehör till över 100 000 olika typer av enheter och märken. Vi har sedan 2006 levererat varor till över 1.000.000 kunder runt om i världen. Vår verksamhet styrs av 5 grundläggande principer:

 1. Låga priser
 2. Högkvalitativa produkter
 3. Fri frakt världen över
 4. 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 5. Fabriksfärsk

Fabriksfärsk
BatteryUpgrade.se levererar alltid fabriksfärska batterier. Med tiden förlorar batterier kapacitet, även om de inte används. Många importörer och återförsäljare förvarar sina batterier i lagerlokaler under lång tid före försäljning. BatteryUpgrade.se garanterar att ett batteri levereras omedelbart efter framställningen, tack vare samarbete med våra tillverkare. På så vis får du alltid ett nytillverkat och förstklassigt batteri! Det kan hända att din produkt skickas direkt från en av våra andra anläggningar, istället för att skickas från lager. Den kan skickas från Nederländerna eller Hongkong, och leveranstiden är därför i allmänhet 1-2 veckor.

Fri frakt
BatteryUpgrade.se erbjuder fri frakt på alla produkter i vår webbutik (eventuella tullavgifter kan tillkomma). Om du har några frågor kan du höra av dig till vår kundtjänst.

Leverans
Batterier och tillbehör skickas i den mån det är möjligt i postförpackningar som får plats i din brevlåda. På så vis behöver du inte vara hemma för att ta emot din beställning. Större produkter skickas som paket, som budet överlämnar till dig personligen vid dörren.

Rekommenderad försändelse
If desired, your order can be shipped with Track & Trace. We will charge a fee for this. Track & Trace will allow you to keep an eye on your shipment.

Har du några frågor om leveranser? Så är du välkommen att kontakta oss.

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Hans-Olof Johansson betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Acer 5000 Extensa 5220 batteri (4400 mAh 11.1 V, Svart)
Läs recensioner från andra kunder
 • Fri frakt denna vecka!
 • I 15 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.