Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

 • Fri frakt denna vecka!
 • I 15 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

BTC-LKS10SL batteri (800 mAh)

Inte längre tillgänglig


Denna produkt är tyvärr inte längre tillgänglig Men vi har andra kompatibla produkter för följande apparater:

LG KS10
 • Modell nummer:
 • Kompatibel med:
  LGLP-GBFM
 • Lämplig för:
 • Kapacitet:
  800 mAh Batteriernas kapacitet indikeras i enheten milliampere-timmar (mAh). Ju högre mAh värde, desto längre kan ditt batteri användas efter varje laddning innan batteriet blir urladdat igen . Så det spelar inte någon roll om mAh värdet matchar ditt original batteri eller inte.
 • Typ:
  Li-ion
 • Volt:
  3.7V Detta batteri kan användas som en ersättning till ditt nuvarande batteri med en spänning av 3.6V, 3.7V, 3.8V or 3,85V
 • 12 månaders garanti
Börje Imsjö
betygsatte oss:
(4/5)
Om produkten:
Produkterna fungerade som förväntat.
stefan johansson
betygsatte oss:
(5/5)
Allmänt:
Bra företag! Ordern togs om hand direkt och det var ingen väntetid att tala om."Forskottsbetalningen" fungerade bra, inget strul med det. Återkommer till er fler gånger, alltid ngt mobben behöver "servas" med.
Om produkten:
Helt finemang och fungerar helt som tänkt!

Alla enheter

Försäkring och garanti
Denna BTC-LKS10SL batteri (800 mAh) kommer med 12 månaders garanti. Utöver detta erbjuder vi en unik 30-dag pengarna tillbaka garanti: ifall du inte är nöjd med produkten, oavsett orsak, kan du alltid returnera den och få pengarna tillbaka.
Kvalitet och säkerhet
Denna BTC-LKS10SL batteri (800 mAh) innehåller avancerade tekniska komponenter och har testats enligt strikta CE-säkerhetsnormer. Denna BTC-LKS10SL batteri innehåller ett chip som förhindrar överladdning och kortslutning. Utöver detta är BTC-LKS10SL batteri tillverkad av hög kvalitets celler som inte drabbas av så kallade 'minneseffekter'.
Fabrik tillverkad
Den BTC-LKS10SL batteri är factory fast. Batterier förlorar sin prestationsförmåga över dess livstid även när de inte används. Många importörer och återförsäljare lagrar sina batterier i förråd i en lång tid innan de börjar säljas. BatteryUpgrade.se Vi försäkrar oss om att de beställda batterierna ska bli levererade direkt efter produktionen genom att arbeta tillsammans med tillverkarna. Så att du kan vara säker på att du får ett helt nytt batteri av hög kvalite!

Köper du för ett företag?

Upptäck våra rabatter och erbjudanden för företag!

 • Fri frakt denna vecka!
 • I 15 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
 • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.