Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

Fjärrkontroll batterier & AC-adapters / laddare

Söker du efter ett nytt batteri till din fjärrkontroll? Låt din fjärrkontroll återfå sin fulla kapacitet genom att ersätta batteriet. Ta en titt på vårt breda utbud av batterier och andra delar till fjärrkontroller, som passar till märken som AMX, Logitech, Philips och Sonos. Du kan få mer information om en specifik del genom att läsa produktspecifikationerna. Kan du inte hitta delen du söker efter på vår lista? I så fall ber vi dig kontakta vår kundtjänst, som gärna hjälper dig.

Ta en titt på vårt breda utbud av batterier och andra delar till fjärrkontroller, som passar till märken som AMX, Logitech, Philips och Sonos. Du kan få mer information om en specifik del genom att läsa produktspecifikationerna. Kan du inte hitta delen du söker efter på vår lista? I så fall ber vi dig kontakta vår kundtjänst, som gärna hjälper dig.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Christer Tjernberg betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Crestron SmarTouch 1550 batteri (3600 mAh 4.8 V)
Allmänt:
Enkelt att beställa och snabb leverans. Produkten levde upp till förväntningarna. Mycket nöjd!
Om Produkterna:
Produkten levde upp till förväntningarna. Mycket nöjd!
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.