Batterier och tillbehör för mer än 200.000 olika enheter!

  • Fri leverans för beställningar över 1.000,00 SEK
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Högtalare batterier & AC-adapters / laddare

Strömning av musik genom trådlösa högtalare är framtiden. Ett högkvalitativt batteri ger dina trådlösa högtalare optimal prestanda. På så sätt kan du spela din favoritmusik via trådlösa högtalare varhelst och närhelst du vill. Vi erbjuder en mängd batterier till en mängd olika typer av Bluetooth trådlösa högtalare.

Ett högkvalitativt batteri ger dina trådlösa högtalare optimal prestanda. På så sätt kan du spela din favoritmusik via trådlösa högtalare varhelst och närhelst du vill. Vi erbjuder en mängd batterier till en mängd olika typer av Bluetooth trådlösa högtalare.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Fredrik Linander betygsatte oss:
(4/5)
Produkt:
JBL Xtreme batteri (5000 mAh 7.4 V, Blå)
Läs recensioner från andra kunder
  • Fri leverans för beställningar över 1.000,00 SEK
  • I 18 års tid den ledande specialisten på batterier och adaptrar
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryUpgrade.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.